Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва сегашният капитан на

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва сегашният капитан на
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд призова Хари Магуайър да напусне Манчестър Юнайтед

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва сегашният капитан на отбора Хари Магуайър неотложно да напусне клуба. Един от именитите футболисти на " алените дяволи " от близкото минало упрекна мениджъра Ерик загар Хаг в " пренебрежение " към британския централен бранител.

44-годишният Фърдинанд призна, че на мястото на Магуайър би си търсил нов клуб и го посъветва да потърси излаз от клуба през януарския трансферен прозорец, като посочи избора на Люк Шоу за титулярен централен бранител като основателна причина той да изиска да се реалокира.

" Това е все едно аз да се върна след Световното състезание, да играя добре, всички да споделят, че съм се е справил доста добре, а Патрис Евра да играе централен бранител ", съобщи записалият 455 участия за Манчестър Юнайтед някогашен футболист.
 В Манчестър Юнайтед отварят шампанското: Магуайър към този момент не желае да е
В Манчестър Юнайтед отварят шампанското: Магуайър към този момент не желае да е " червен демон "

Може да се причисли към Астън Вила

" Бих желал да удуша Патрис! Щях да смачкам Патрис на подготовка, с цел да съм сигурен, че няма да е разполагаем, и щях да отида при мениджъра и да кажа: `Шефе, вие ли се подигравате с мен?`. Щях да вляза напряко в кабинета на мениджъра и да му кажа: " Не ме уважаваш ", продължи разпалено Фърдинанд.

" Хари Магуайър би трябвало да се реалокира. Мисля, че той остава поради многото срещи и не могат да привлекат някой различен. Играе единствено в мачовете за купата ", каза още някогашният британски национал.

Хари Магуайър записа постоянни мачове за Англия на международното състезание, само че очевидно те не са били задоволителни, с цел да убедят мениджъра Тен Хаг, като " алените дяволи " играят с левия бек Шоу в центъра на отбраната, а Магуайър вместо това е оставен на пейката.

В неделя в " Twitter " се появиха клюки, че Магуайър е покрай присъединение към Астън Вила, само че те бързо бяха отхвърлени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР